Interiør og webdesign

Kan du få hjelp av interiørdesigntips når du jobber med webdesign? Det er faktisk noen ting du kan lære.

Gi livet til siden din

I denne delen må du åpne tankene dine litt mer og forestille deg at sidene på nettstedet ditt er veggene på nettstedet ditt. Alt for ofte er husets vegger forbeholdt hengende malerier og plaketter på. Veggene kan imidlertid være vert for noe interiørforbedrende tilbehør som klokker i vintage stil, veggkunst og pinboards.

Tilbehøret du legger til hjemmet ditt, fungerer sammen for å forbedre utseendet på rommet og kan være en rask og enkel måte å endre atmosfæren i rommet, og dette er det samme for websidene dine. Ved å legge til litt personlighet på nettstedet ditt ved å bruke håndtegnede skisser, kunst og gjennomtenkte designstykker, lager du et nettsted som er mindre sterilt og mer vennlig.

I hjemmet er tavler et utmerket alternativ til bilderammer og kan skape en personlig finish på familiebildene, tegningene og notatene dine. Det samme kan brukes på nettstedet ditt. Tross alt fungerte det for Pinterest, så det kan bringe en interaktiv og tilpassbar seksjon til nettstedet ditt. Mange bloggmaler inneholder denne typen funksjoner. Selv om du er en nybegynner, har The Blog Starter vist at det fortsatt er relativt enkelt å lære å starte en blogg som ser vakker ut og inneholder disse tilsynelatende mer avanserte funksjonene.

Organisasjon er nøkkelen

Når du ser på et rom, prøver interiørdesignere å finne ut den beste måten å presentere alle viktige deler på, samtidig som de mindre viktige delene blir skjult utenfor nettstedet. 

Det samme kan sies om en webdesigner. Se på alle ordene, menyene, bildene og bildene dine som objekter. Hvis du bare kaster dem rundt, vil det bli en vanskelig oppgave å finne det du leter etter. Men hvis du pent organiserer alt og setter det på plass, blir det lett gang på gang å finne det.

organiserat

Bland det sammen

Når det gjelder møbler til hjemmet, bestemmer folk altfor ofte for et vintage-utseende eller velge en mer moderne følelse. Det meste av tiden er det ingen mellomgrunn, og et hjem kan enten se datert og fast i tid eller kaldt og sterilt. Å skape et innbydende og varmt hjem tar et godt blikk for å finne ut hvordan du kan bringe de to stilene sammen i harmoni. 

Dette er noe som alle webdesignere også må vurdere når de prøver å bygge et nettsted som er så unikt for merkevaren eller personen som mulig, mens de fremdeles beholder et elegant og moderne utseende. Dette gjelder enten du gjør et helt tilpasset nettsted eller bruker en mal fra en nettstedsbygger. Å finne den unnvikende mellomveien er alt.

Visst, du kan velge den ene eller den andre, men hvis alt er i en moderne design, kan det komme over som sterilt og mangler personlighet, mens hvis du velger en helt vintage følelse, kan det virke datert og ikke lenger følge med tiden . Det beste nettstedet bruker en blanding av gamle og nye ideer og design. Tenk langs linjene med rene tradisjonelle farger og bakgrunner med en modernistisk skrift eller layout.